Komma's en punten wijzigen in SpaceClaim

Combineren van componenten:

Vraag:
Hoe kan ik de komma in een punt veranderen in SpaceClaim?

Antwoord:
In SpaceClaim is er op het moment nog geen standaard optie om dit te kunnen wijzigen. Wat je wel kun doen om dit te wijzigen is om de volgende stappen te doorlopen:

LET OP! Je gaat nu een extra keyboard layout maken. Dit heeft straks ook invloed in andere programma's die je gaat gebruiken. Om terug naar de oude situatie te gaan hoef je straks alleen van keyboard layout te wisselen in de taakbalk. Dit kan ook met de sneltoetsen (CTRL + SHIFT).

Stap 1.

Open de Windows Taalinstellingen via Taakbalk -> TaalInstellingen

Stap 2.

Selecteer de taal die

Stap 3.

Voeg een toetsenbord toe, zodat de Nederlandse en een internationale taal geselecteerd staat (een waarbij standaard het decimaalteken een .)

Stap 4.

Het nieuwe toetsenbord is nu ingesteld op de ''Language bar'', deze is rechts onderin je scherm te vinden. Om te wisselen tussen de toetsenborden kan je op het taal icoontje klikken, of met de toetsencombinatie (CTRL + SHIFT) veranderen van toetsenbord. Bij de nederlandse taal wordt een komma getoond en bij de internationale taal een punt.

Met vriendelijk groet,
AESC B.V. - Support Team
    • Related Articles

• Combineren van SpaceClaim componenten

Combineren van componenten: Vraag: Waarom kan ik componenten niet samen combineren? Antwoord:  Je probeert een component dat je meerdere keren in je samenstelling hebt staan samen te voegen. Dat zal niet gaan want je probeert één component met ...